Refinansiering med sikkerhet i bolig

Få kontroll på din økonomi ved å refinansiere dyr gjeld

Hva er refinansiering? 

Refinansiering er et ord vi hører ofte, men kan være vanskelig å forstå. Å refinansiere lån vil si at du gjør endringer på eksisterende gjeld ved at du slår sammen flere smålån eller kredittkort til ett større lån. Har du et eller flere lån kan det fort bli veldig dyrt å betjene lånet. Ved å refinansiere eksisterende gjeld med sikkerhet i bolig kan du spare mye i rentekostnader som fører til at du har en mer romslig økonomi i hverdagen. 

Det er ulike måter å søke refinansiering og en måte å gjøre det på kan være ved å refinansiere gjeld med sikkerhet i bolig. Om du ikke eier bolig kan vi også hjelpe deg med å samle mange dyre små lån til et større lån. Det er ofte mer gunstigere, og det vil hjelpe deg spare en del penger. 

Ønsker du å ha lavere rente kostnader i måneden er det lurt å søke om refinansiering. Send oss en søknad, her hos oss så kan vi hjelpe deg å samle lån og kredittkort. 

Les også: Refinansiering

Hvorfor refinansiere et lån? 

Et av hovedgrunnen til mange ønsker å refinansiere er at det er gunstig å samle mange små lån og dyr gjeld da du vil  spare en del i rentekostnader samtidig som du kun må forholde deg til en kreditorer og en faktura. Spare summene kan bli store i løpet av et år av å velge denne prosessen med refinansiering. 

Å ha mange usikrede gjeld kan fort bli veldig dyrt. Søknaden din blir vurdert individuelt og vi innhenter det beste tilbudet for deg.  

Fordeler med refinansiering med sikkerhet i bolig? 

  • Få kontroll over din egen økonomi 
  • En kreditor å forholde seg til 
  • Lavere rente 
  • Sparing 
  • Færre gebyrer og avdrag

Les mer om hvordan du kan bli kvitt betalingsanmerkning her.

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!