Lån med Inkasso

Har du opplevd å få nei fra banker? Det kan være vanskelig å få godkjent lån eller refinansiering i tradisjonelle banker av ulike grunner enten man har lønnstrekk, inkassokrav eller betalingsanmerkning, men hos oss kan vi hjelpe hvis du har sikkerhet i bolig.

Samarbeidsbanker

Send søknad

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Hva kan vi hjelpe deg med?(Påkrevd)

Har du fått inkassokrav eller betalingsanmerkning?

Vi forstår at man kan være uheldig og havne i inkasso saker eller få betalingsanmerkning, og det kan være vanskelig å komme seg ut av slike situasjoner.

Det er veldig viktig for oss i Lendl Finans å finne løsninger for de som har fått ulike utfordringer, og hjelpe dem med å få økonomien på plass igjen.

Vi strekker oss litt ekstra for å veilede og informere våre kunder da vi mener at dette vil være med på å øke din beslutningsevne i fremtiden for å unngå å havne i samme situasjon. 

Har du varierende inntekt eller ikke fast ansatt? 

Dersom du har sikkerhet i bolig kan vi hjelpe deg med å fjerne inkasso, betalingsanmerkning eller lønnstrekk selv med varierende inntekter, da dette ikke er en avslagsårsak hos de bankene vi samarbeider med.

Våre kunderådgivere vurderer søknaden individuelt og ser på helhetsbilde av økonomien din. Vi snakker med deg gjennom hele prosessen, og samarbeider tett med ulike banker for å finner vi de beste løsningene for din unike situasjon.

Det er en enkel og trygg prosess da vi tar oss av alt forarbeidet og fremlegger saken din ovenfor bankene. Det kan ofte virke veldig komplisert og man kan føle seg hjelpeløs i slike situasjoner, men med riktig informasjon og veiledning kan du komme deg ut av knipa. 

Fordeler med å låne med sikkerhet i bolig 

Effektiv rente i henhold til forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.668.466, totalt kr 3.668.466

Bli oppringt

La oss ta en uforpliktende prat.

Mer plass hjemme?

Vi hjelper med mellomfinansiering av ny bolig før salg av eksisterende og har gode løsninger med vår samarbeidspartner på dette. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Rull til toppen