Lån med Inkasso

Har du opplevd å få nei fra banker? Det kan være vanskelig å få godkjent lån eller refinansiering i tradisjonelle banker av ulike grunner enten man har lønnstrekk, inkassokrav eller betalingsanmerkning, men hos oss kan vi hjelpe hvis du har sikkerhet i bolig.
Send søknad
Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Har du fått inkassokrav eller betalingsanmerkning?

Våre kunderådgiver vurderer søknaden individuelt og ser på helthetsbilde av økonomien din. Vi har et tett samarbeid gjennom hele prosessen, og vi er dyktige på å finne de beste løsningene for din unike situasjon. Det er en enkel og trygg prosess da vi tar oss av alt forarbeidet og fremlegger saken din ovenfor bankene.
Vi forstår at du kan være uheldig og havne i inkasso eller få betalingsanmerkning, og det kan være vanskelig å komme seg ut av slike situasjoner. Det er veldig viktig for oss i Lendl Finans å finne løsninger for de som har fått ulike utfordringer, og hjelpe dem med å få økonomien på plass igjen. Vi strekker oss litt ekstra for å veilede og informere våre kunder da vi mener at dette vil være med på å øke din beslutningsevne i fremtiden for å unngå å havne i samme situasjon.

Hva er inkassogjeld?

Inkasso er en oppfølging og innkreving av forfalte fakturerer. Inkasso prosessen starter fra første varsel om betaling etter forfallsdato. Dersom du ikke betaler i løpet av 14 dager etter mottatt purring om betaling vil du få en betalingsoppfordring med en ny frist på 14 dager. Blir ikke pengekravet innfridd innen gitt tidsfrist kan det føre til at kreditor krever at kravet går til rettslig inndriving.
Effektiv rente i henhold til forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,95% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.668.466, totalt kr 3.668.466


Refinansier inkassolån

Har du flere små lån som du sliter med å betale. Å refinansiere inkassolån betyr at du har mulighet til å betale kravene ved å samle lånet til ett rimelig lån. Et lån som er i inkasso har høye forsinkelsesrente og omkostninger dermed er det enda vanskeligere å bli kvitt gjelden. Ved å refinansiere låne på denne måten vil du spare en del kostnader da du kan få en mer gunstig rente. Videre trenger du kun å forholde deg til en kreditor og det vil bidra til bedre kontroll på din økonomi.

Hvorfor bør du refinansiere inkassogjeld?

Bli oppringt

La oss ta en uforpliktende prat.

Hva er tvangssalg av bolig?

Et tvangssalg av eiendom er et salg hvor tingretten står for salget med hjelp av advokat eller en eiendomsmegler. Dette kan oppstå dersom det er manglende betaling av gjeld, felleskostnader eller kreditorer har tatt pant i eiendommen. Vanligvis oppstår tvangssalg når du ikke har betalt regninger du skylder over lengre tid. Normalt vil du motta et varsel om inkasso dersom du har en utestående faktura og hvis du ikke betaler innen forfallsdato vil faktura bli sendt til inkasso. Hvis du mottar en betalingsplan fra kreditorer og ikke klarer forholde deg til betalingsplanen vil du få en betalingsanmerkning som igjen over tid vil føre til tvangssalg dersom du har ubetalte pengekrav. Her er det mest vanligste årsakene som fører til tvangssalg av boligen din:
  • Manglende betaling av felleskostnader
  • Manglende betaling av gjeld
  • Særlige regler i et sameie eller borettslag

Hvordan stoppe tvangssalg av bolig?

Den letteste måten å stoppe tvangssalg av bolig er ved å betale tilbake pengekravet du skylder. Den vanligste formen for å stoppe tvangssalg dersom du ikke har midlene til å betale er å refinansiere med sikkerhet i bolig. På denne måten får du redusert de månedlige kostnadene ved at du samler all gjeld og kreditter til ett og du samtidig får en mer romslig økonomi i hverdagen. Vi har hjulpet flere med å stoppe tvangssalg av bolig. Send oss en uforpliktende søknad i dag så kan vi hjelpe deg raskest mulig.

Mer plass hjemme?

Vi hjelper med mellomfinansiering av ny bolig før salg av eksisterende og har gode løsninger med vår samarbeidspartner på dette. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.
Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!