Boliglån med varierende inntekt​

Ønsker du å komme deg inn i boligmarkedet, bytte bolig eller av ulike grunner har fått avslag hos din egen bank? Hos de bankene vi samarbeider med er ikke varierende inntekt eller at du ikke har en fast jobb et avslagssgrunnlag i seg selv. Vi ser på helthetsbilde av økonomien når vi vurderer søknaden din. 

Send oss en uforpliktende søknad så vil en av våre dyktige kunderådgivere kontakte deg snarest.

Samarbeidsbanker

Send søknad

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Hva kan vi hjelpe deg med?(Påkrevd)

Er du førstegangskjøper?

Kjøp av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, dermed er det viktig å få god hjelp og rådgivning i denne prosessen. Som førstegangskjøper er det er ikke alltid lett å komme seg inn i boligmarkedet av ulike grunner, men med vår kunnskap og erfaring kan vi hjelpe deg med å finne løsninger og oppnå boligdrømmen. 

Betalingsevne, betalingsvilje og egenkapital

Det er mye å forholde seg til når man først skal kjøpe en bolig, i tillegg er det et stort ansvar og dyrt. Dermed stiller bankene høye krav for at du skal få innvilget boliglån. De tre viktigste kravene er betalingsevne, betalingsvilje og egenkapital, og det er disse tre faktorene bankene legger vekt på. Først og fremst må du kunne betjene lånet og i henhold til boliglånsforskriften kan du maks ha gjeld på fem ganger inntekten din. 

Har du for eksempel 400.000 kroner i året kan du ha maks ha gjeld på 2 millioner kroner inkludert studiegjeld og annen gjeld. Betalingsvilje går ut på om du er god betaler, her ser banken på historikken din og om du har pågående inkassosaker eller betalingsanmerkning. Ifølge boliglånsforskriften er det et egenkapitalkrav på 15 prosent av det boligen koster og du kan ikke låne mer enn 85 prosent av boligens verdi.  Som vil si at du må minst ha 15 prosent egenkapital når du kjøper bolig.

Hvorfor velge oss?

Bli oppringt

La oss ta en uforpliktende prat.

Avslag på lån fra banken?

Fortvil ikke hvis du har fått avslag fra din bank. Vi har hjulpet flere med finansiering av bolig eller refinansiering av dyre lån.

Vi finner en løsning for deg!

Rull til toppen