Vi hjelper deg med å få en trygg økonomisk hverdag

Lendl Finans hjelper privatpersoner med å få de beste løsningene på lån. Våre tjenester inkluderer individuell rådgiving og veiledning for å hjelpe kunden med å ta gode økonomiske beslutninger. 

Lendl Finans ble opprettet i 2019 om et mål om å hjelpe kunder som har økonomiske utfordringer, dyr gjeld eller har mistet kontroll på økonomien sin. Vi har dyktige kunderådgivere med bred og lang erfaring innenfor bank og personlig økonomi. Vi gjør vårt aller ytterste for å sikre at  våre kunder får en god og solid løsning. 

Våre tjenester er gratis. Send oss en søknad i dag så vil en av våre kunderådgivere hjelpe deg. 

Hvorfor velge oss?

Vårt mål er å hjelpe privatperson med å få en tryggere hverdag med balansert økonomi. Vi vurdere søknaden ut ifra din fremtidige evne til å betjene lån enn din økonomiske historikk. Gjennom oss kan du søke lån for å refinansiere gjeld, boliglån eller inkassolån. Tjenestene vil tilbyr er kostnadsfritt og lånetilbudet er uforpliktende. 

En sjanse til å rydde opp

Vi forstår at mennesker har ulike behov og livssituasjoner. Vi vurderer hver case individuelt og du får din egen kunderådgiver som veileder deg gjennom hele prosessen. Hos de bankene vi samarbeider med er ikke betalingsanmerkning, misligholdt gjeld eller varierende inntekt en avslagsårsak i seg selv. Jobben vår er å finne den beste løsningen, fremme saken din til banken og innhente det beste tilbudet for deg. 

En uforpliktende prat?

Gjenvinn kontroll over din egen økonomi, så har du en mindre ting å tenke på i hverdagen. Send inn en forespørsel,
så kontakter en av våre kunderådgivere deg.

Rull til toppen