Vi hjelper deg med å få en tryggere økonomi!

Lendl Finans er en digital finans tjeneste som hjelper privatpersoner som ikke får det helt til økonomisk. Vi samarbeider med flere banker for å gi deg smarte løsninger på boliglån, refinansiering eller inkasso lån. Vår jobb er å bistå deg gjennom hele søknadsprosessen og sørge for at du får bede løsninger for din økonomi.

Vi vet at det ikke er alle som passer inn i et automatisert søknadsskjema og har mer kompleks økonomisk situasjon. Vi er her for deg som trenger veiledning og oppfølging gjennom hele prosessen.

I vår modell er ikke misligholdt gjeld eller varierende inntekt et avslagsgrunnlag i seg selv. Vi vurderer søknaden din ut ifra din fremtidige evne til å betjene lån og ikke din økonomiske historikk. Vi ønsker å gi deg som har en utfordrende økonomi en rask og enkel søknadsprosess og se løsninger uansett hvor komplisert saken din er. Du kan kontakte oss ved å sende inn en søknad eller legge igjen din kontaktinformasjon så vil en av våre dyktige kunderådgivere ta kontakt med deg snarest.

Hvem er vi?

Vi i Lendl Finans brenner for personlig økonomi og har opprettet en digital finans tjeneste for å dele vår kunnskap og bidrar til sosial og økonomisk inkludering. Vi har jobbet flere år i bank med bakgrunn innenfor kundeservice, salg og revisjon. Dette har gitt oss god erfaring innenfor rådgivning, risikostyring og compliance.    Vi så fra en ung alder hvor viktig sunn økonomi er og at det er enkelte grupper i samfunnet som ikke har tilgang til informasjon for å få den hjelpen de trenger.   Hensikten vår med å opprette Lendl Finans er å gi flere tilgang til informasjon og bedre økonomiske løsninger. Vi opprettet en enkel og rask prosess der vi kan hjelpe privat personer som av ulike grunner har økonomiske utfordringer og ikke passer inn i et automatisert søknadsskjema.  Gjennom vår tverrfaglig bakgrunn og arbeidserfaring sikrer vi at våre kunder får god veiledning gjennom hele prosessen, og finner smarte løsninger for å forbedre din økonomiske situasjon.

Hvorfor velge oss?

Vi er etterrettelige, empatiske, inkluderende. Vi tror på åpenhet, informajon og -kunnskapsdeling.  Dette gjør oss til den mest pålitelige digitale finansielle tjenesteleverandøren i det norske markedet.  Ved å være compliant skaper vi trygghet og tillit for våre kunder og partnere.  Ved å være inkluderende og dele vår kunnskap gir vi tilbake til samfunnet ved å hjelpe flere med ulike økonomisk bakgrunn som bidrar til sosial og økonomisk inkludering. 

Våre kjerneverdier

Compliance
Vi har høyt fokus på etterlevelse av lover og forskrifter, og vi tar compliance på alvor. Ikke bare gjør vi dette på grunn av det økte regulatoriske presset, men spesielt for å sikre at våre kunder og partnere er beskyttet på reisen vi har sammen. Vi gjør dette ved å ha eksperter på compliance og ikke-finansiell risiko i teamet vårt, samt ved å sikre at opplæring i ulike regulatoriske forhold gjennomføres på en gjentakende basis. Vi fokuserer på åpenhet og ærlighet i måten vi jobber på gjennom våre generelle etiske retningslinjer for å skape trygghet og tillit hos våre kunder og partnere.

Inkluderende
Lendl Finans er en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass som ønsker å gi lik tilgang og muligheter til flere mennesker uavhengig av deres økonomiske situasjon og sosial kunnskap samt hjelpe med å fjerne ulike barrierer. Vi mener at sosial integrasjon går hånd i hånd med finansiell integrasjon, og gjennom vårt mangfoldige team har vi muligheten til å imøtekomme mennesker fra ulike sosiale og økonomiske bakgrunn for å unngå at enkelte grupper i samfunnet blir utelatt.

Kunnskap
Vi ønsker å dele kunnskap som vi har oppnådd gjennom vår erfaring i finans bransjen for å sikre at våre kunder har nok informasjon til å ta smarte økonomiske valg. Kulturen i Lendl Finans er preget av kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og samarbeid. Vi deler finansiell kunnskap gjennom hele kundereisen og på våre ulike sosiale plattformer.

Empatisk
Vi vil at du skal føle deg sett og hørt. For oss er det viktig at vi anerkjenner dine følelser og tanker og at det brukes i alt i vi gjør. Vi er et etisk og humant selskap, og vi ser viktigheten av å forstå dine behov ved å lytte til deg, slik at vi kan tilpasse måten vi jobber på i alle faser av reisen din med oss.

En uforpliktende prat?

Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre kunderådgivere ta kontakt med deg etter kort tid. Få hjelpen du trenger før det er for sent!
Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!