En enkel og rask 3 steg prosess til en tryggere økonomi

Lendl Finans er en digital finans tjeneste som bruker kunnskap, erfaring og sine samarbeidspartnere for å hjelpe privatpersoner som ikke får det helt til økonomisk. Vi samarbeider med en rekke banker for å gi deg smarte løsninger på boliglån, refinansiering eller inkassolån. Vår jobb er å bistå deg gjennom hele søknadsprosessen og sørge for at du får en trygg og sunn økonomi.  

Vi vet at det ikke er alle som passer inn i et automatisert søknadsskjema og har mer kompleks økonomisk situasjon. Vi er her for deg som trenger veiledning og oppfølging gjennom hele prosessen. 

 I vår modell er ikke misligholdt gjeld eller varierende inntekt et avslagsgrunnlag i seg selv. Vi vurderer søknaden din ut ifra din fremtidige evne til å betjene lån og ikke din økonomiske historikk. Vi ønsker å gi deg som har en utfordrende økonomi en rask og enkel søknadsprosess og se løsninger uansett hvor komplisert saken din er. Du kan kontakte oss ved å sende inn en søknad eller legge igjen din kontaktinformasjon så vil en av våre dyktige kunderådgivere ta kontakt med deg innen få minutter.   

 Lendl Finans sin modell hjelper deg som har fått avslag hos din ordinære bank, og har behov for nytt boliglån, samle lån eller rydde opp i misligholdt gjeld.  

Hvem er vi?

Vi i Lendl Finans brenner for personlig økonomi og har sammen opprettet en digital finans tjeneste for å dele vår kunnskap. Vi har jobbet flere år i bank med bakgrunn i kundeservice, salg og revisjon. Dette har gitt oss god erfaring innenfor rådgivning, risikostyring og compliance. I tillegg har vi god forståelse for hva som er best for våre kunder og samarbeidspartnere.  

Vi så fra en ung alder hvor viktig sunn økonomi er og at det er enkelte grupper i samfunnet som ikke har tilgang til informasjon for å få den hjelpen de trenger.  

Hensikten vår med å opprette Lendl Finans er å gi flere mennesker en tryggere og smartere økonomi. Vi opprettet en enkel og rask 3 steg-prosess der vi kan hjelpe personer som av ulike grunner faller utenfor A4 rammen økonomisk.  

Gjennom vår tverrfaglig bakgrunn og arbeidserfaring sikrer vi at våre kunder får god veiledning gjennom hele prosessen, og finner smarte løsninger for å forbedre din økonomiske situasjon

Hvorfor velge oss?

Vi er etterrettelige, empatiske, inkluderende og vi deler vår kunnskap, og dette gjør oss til den mest pålitelige digitale finansielle tjenesteleverandøren i det norske markedet. 

Ved å være compliant skaper vi trygghet og tillit for våre kunder og partnere. 

Ved å være inkluderende og dele vår kunnskap gir vi tilbake til samfunnet ved å hjelpe flere med ulike økonomisk bakgrunn og dette bidrar til å redusere forkjellene i samfunnet. I tillegg sikrer vi at våre kunder får den mest oppdaterte økonomiske informasjonen samtidig ta gode økonomiske beslutning og nå sine mål på en best mulig måte.

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Våre kjerneverdier

 

Compliance

Vi har høyt fokus på etterlevelse av lover og forskrifter, og vi tar compliance på alvor. Ikke bare gjør vi dette på grunn av det økte regulatoriske presset, men spesielt for å sikre at våre kunder og partnere er beskyttet på reisen vi har sammen. Vi gjør dette ved å ha eksperter på compliance og ikke-finansiell risiko i teamet vårt, samt ved å sikre at opplæring i ulike regulatoriske forhold gjennomføres på en gjentakende basis. Vi fokuserer på åpenhet og ærlighet i måten vi jobber på gjennom våre generelle etiske retningslinjer for å skape trygghet og tillit hos våre kunder og partnere. 

Inkluderende

Lendl Finans er en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass som ønsker å gi lik tilgang og muligheter til flere mennesker uavhengig av deres økonomiske situasjon og sosial kunnskap samt hjelpe med å fjerne ulike barrierer. Vi mener at sosial integrasjon går hånd i hånd med finansiell integrasjon, og gjennom vårt flerspråklig team har vi muligheten til å imøtekomme mennesker fra ulike kulturelle bakgrunn for å unngå at enkelte grupper i samfunnet blir utelatt.    

Kunnskap

Vi ønsker å dele kunnskap som vi har oppnådd gjennom vår erfaring i finans bransjen for å sikre at våre kunder har nok informasjon til å ta smarte økonomiske valg. Kulturen i Lendl Finans er preget av kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og samarbeid. Vi deler finansiell kunnskap gjennom hele kundereisen og våre ulike sosiale plattformer.   

Empatisk

Vi vil at du skal føle deg sett og hørt. For oss er det viktig at vi anerkjenner dine følelser og tanker og at det brukes i alt i vi gjør. Vi er et etisk og humant selskap, og vi ser viktigheten av å forstå dine behov ved å lytte til deg, slik at vi kan tilpasse måten vi jobber på i alle faser av reisen din med oss. 

 

Basert på våre kjerneverdier er vårt endelige mål å være den mest pålitelige finansielle digitale tjenesteleverandøren for våre kunder, partnere og ansatte. 

En uforpliktende prat?

Legg igjen ditt telefonnummer så vil en av våre kunderådgivere ta kontakt med deg etter kort tid. Få hjelpen du trenger før det er for sent!

Skroll til toppen