Refinansiering med sikkerhet i bolig

Har du flere dyre kreditt gjeld? Da kan det være lurt å samle disse lånene, slik at du kan spare en god del i rentekostnader og reduserer månedsutgiftene dine. Dette kan gjøres ved å samle all dyr gjeld inn i ett gunstig boliglån.
Send søknad
Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Hva er refinansiering?

Refinansiering av lån vil si at du gjør endringer på eksisterende gjeld ved at du slår sammen flere smålån eller kredittkort til ett større lån. Har du flere lån kan det fort bli veldig dyrt å betjene lånene. Ved å refinansiere usikret gjeld med sikkerhet i bolig kan du spare mye i rentekostnader som fører til at du har en mer romslig økonomi i hverdagen.

Fordeler med å låne med refinansiering 

Renteeksempel Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341  

Hvorfor refinansiere med kausjonist?

Ønsker du å samle lån og kreditter, men eier ikke egen bolig? Du kan refinansiere gjeld med kausjonist, altså med pant i annen eiendom. Det er mange som får hjelp av foreldre eller andre slektninger når de har havnet i økonomiske vanskeligheter. På den måten får du samlet dyr gjeld til en mer gunstigere rente og bedre oversikt over din økonomi. Bankene krever normalt at du stiller boligen din som sikkerhet ved refinansiering av lån som trygghet fra deres side da bankene ønsker at du betaler tilbake pengene du skylder. Hvis du ikke eier bolig er det å refinansiere med kausjonist med sikkerhet i annen bolig en løsning for deg.

Hva er kausjonist?

En kausjonist er en person som stiller som garanti til banken dersom du ikke klarer å betjene lånet. Ofte bruker mange unge som skal kjøpe sin første bolig sine foreldre som kausjonist dersom de ikke har nok oppspart egenkapital. Det finnes flere typer kausjonister. Den vanligste formen for kausjonist er realkausjonist som vil si banken tar pant i fast eiendom. En realkausjonist er altså noen som stiller boligen sin som garanti for lånet ditt.

Søk om å refinansiere gjeld med sikkerhet i bolig

Hos oss kan du søke om refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og finner den beste løsningen for deg helt kostnadsfritt.

Bli oppringt

La oss ta en uforpliktende prat.

Ta kontrollen tilbake

Vi hjelper deg med å få tilbake kontrollen over din personlige økonomi. Ta kontakt med oss allerede i dag for å få gratis hjelp.
Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!