Vi hjelper deg kostnadsfritt med å stoppe tvangssalg

Vi kan bistå med å stoppe prosessen når det er vedtatt begjæring om tvangssalg av boligen. Selve prosessen er trygg med våre samarbeidspartnere og vi veileder deg gjennom det hele. Et varsel om tvangssalg av bolig er svært alvorlig og inngripende og kan medføre til et økonomisk tap. Hvis du har mottatt et slik varsel så kan vi hjelpe deg å stoppe tvangssalgs prosessen. Fortvil ikke, vi har hjulpet mange med å stoppe tvangssalg av bolig. Vi finner løsning for deg og hjelper deg helt kostnadsfritt.
Send søknad
Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidsbanker.

Hva er tvangssalg av bolig?

Et tvangssalg av eiendom er et salg hvor tingretten står for salget med hjelp av advokat eller en eiendomsmegler. Dette kan oppstå dersom det er manglende betaling av gjeld, felleskostnader eller kreditorer har tatt pant i eiendommen. Vanligvis oppstår tvangssalg når du ikke har betalt regninger du skylder over lengre tid. Normalt vil du motta et varsel om inkasso dersom du har en utestående faktura og hvis du ikke betaler innen forfallsdato vil faktura bli sendt til inkasso. Hvis du mottar en betalingsplan fra kreditorer og ikke klarer forholde deg til betalingsplanen vil du få en betalingsanmerkning som igjen over tid vil føre til tvangssalg dersom du har ubetalte pengekrav. Her er det mest vanligste årsakene som fører til tvangssalg av boligen din:

Hvordan stoppe tvangssalg av bolig?

Den letteste måten å stoppe tvangssalg av bolig er ved å betale tilbake pengekravet du skylder. Den vanligste formen for å stoppe tvangssalg dersom du ikke har midlene til å betale er å refinansiere med sikkerhet i bolig. På denne måten får du redusert de månedlige kostnadene ved at du samler all gjeld og kreditter til ett og du samtidig får en mer romslig økonomi i hverdagen. Vi har hjulpet flere med å stoppe tvangssalg av bolig. Send oss en uforpliktende søknad i dag så kan vi hjelpe deg raskest mulig.

Bli oppringt

La oss ta en uforpliktende prat.

Fått begjæring om tvangssalg?

Det er fortsatt store muligheter for deg før det gjennomføres tvangssalg av boligen din, ta kontakt med oss allerede i dag slik at vi kan få stoppet prosessen.

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!