Kan jeg få boliglån med betalingsanmerkning?

Betalingsanmerkning er ikke en avslagsgrunn hos våre samarbeidspartnere.

Mange lurer på om de kan søke om boliglån med betalingsanmerkning. Du kan få lån hvis du har betalingsanmerkning eller inkassosaker men det stilles krav om sikkerhet i bolig eller gjennom kausjonist. Hvis det er tilstrekkelig sikkerhet i bolig og du har god nok betjeningsevne kan du bli kvitt betalingsanmerkning.

 

Hva har en betalingsanmerkning å si for deg?

En betalingsanmerkning er en registrering av misligholdt gjeld. Har du fått en betalingsanmerkning er det nesten umulig å få boliglån hos en ordinær bank. Banker ønsker ikke å gi ut lån til personer som har utbetalte krav eller fordringer da sannsynlighet er stor for at det vil skje igjen. Det er viktig for banker at du har god betalingsvilje og ønsker derfor kunder som har sunn økonomi. Betalingsanmerkningen registreres hos kredittopplysningsselskapene og vil være registrert helt frem til du har gjort opp det utestående kravet.

Søk om lån med betalingsanmerkning. Banken krever at du stiller med sikkerhet i egen bolig eller med kausjonist.

Hvordan kan jeg bli kvitt betalingsanmerkning?

Den raskeste måten å bli kvitt betalingsanmerkning er å betale kravet du skylder hos kreditor. I mange tilfeller er det nesten umulig da det er grunn for du har havnet i en slik økonomisk krise. Tradisjonelle bankene ikke gir ut lån til personer med betalingsanmerkning men såkalt spesial banker som kan gi deg lån. Spesial banker hjelper kunder som har vanskeligstilte økonomi og ønsker å få en bedre økonomisk hverdag. De kan hjelpe deg å fjerne betalingsanmerkning ved å samle lånet i boliglånet dersom det er nok ledig sikkerhet i bolig.

 

Har du betalingsvansker?

 

Hva er fordelene med å refinansiere dyr gjeld inn i boliglånet?

Ofte er det veldig høye renter på forbrukslån og kreditter. Hvis du har fått betalingsanmerkning så betyr det oftest at du har vanskeligheter med å betale det du skylder. Ved å refinansiere dyr gjeld inn boliglånet vil du spare mye i rentekostnader og gebyrer. For deg som ønsker å få kontroll over din økonomi er det lettere at du har en kreditor å forholde deg til og da vet du hva rente du har og hvor mye du må betale hver måned. Renten på boliglånet er langt lavere enn det er på forbrukslån dermed vil du raskere klare å betale ned på gjelden din.

 

Lån med inkasso

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!