Lån med inkasso

Få lån med inkasso. Lendl Finans hjelper deg som har fått avslag på lånesøknaden din.

Få lån med inkasso

Har regningene dine hopet seg opp og du klarer ikke å gjør opp kravene dine? I noen tilfeller kan det bli vanskelig å betale utstående faktura og kravene blir sendt videre til inkasso. Den beste måten å bli kvitt inkasso på er å betale tilbake det du skylder. Hvis du sliter med å gjøre opp inkassokravene kan vi hjelpe deg med å rydde opp i det.

Hva er inkasso? 

Hvis du ikke betaler faktura innen forfallsdato kan fordringshaver sende purringer eller inkassovarsel. Dersom du ikke betaler tilbake pengekravet du skylder innen gitt tidsfrist vil regningen bli sendt videre til inkasso. Inkasso er oppfølgning av faktura som ikke er betalt der kreditor krever inn penger fra kunder. Med andre ord er inkasso ofte forbundet med dårlig betalingsevne. Men du kan også være uheldig med å glemme å betale en faktura eller regning, eller ikke følge godt nok med i postkassen. Det er lurt å ha en åpen dialog med kreditor eller inkassobyrå ved å forklare din økonomiske situasjon tidlig i prosessen. På den måten kan du eventuelt sette opp en betalingsplan eller komme frem til en felles løsning med kreditorene.

De fleste av oss er klar over at inkasso er dyrt, så det er lurt å betale kravet du skylder så raskt som mulig. Det legges på renter og gebyrer på kravet du skylder, og det kan fort bli flere ganger dyrere enn det du skyldte i utgangspunktet.

Les også: Gode tips til å rydde opp økonomien

Hvordan bli kvitt inkasso? 

En rask og lett måte å bli kvitt inkasso på er som sagt å betale det du skylder. Dersom du ikke har midlene til å gjøre opp kravene kan du søke om refinansiering med sikkerhet i bolig gjennom oss. Fordelen med å rydde opp i din økonomiske situasjon tidlig som mulig er at du kan unngå å få betalingsanmerkning. Ved å ta pant i din bolig kan du samle opp kravene og gjøre opp hos kreditorene med en gang.

Lendl Finans kan hjelpe deg med å refinansiere dyre lån og kreditter ved å samle dyr gjeld inn i ett gunstig boliglån. På den måten kan du spare en del i rentekostnader og få en ryddigere økonomi. Vi anbefaler å ta tak i dette raskest mulig da du kan slippe å havne i unødvendige økonomiske utfordringer.

Les mer om økonomisk rådgivning her. 

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!