Lån med betalingsanmerkning

Kan jeg få lån med betalingsanmerkning?

Dersom du har fått en betalingsanmerkning er det svært vanskelig å søke om lån hos din tradisjonelle bank. Det er svært utfordrende og alvorlig med betalingsanmerkning og det kan begrense deg hvis du ønsker å søke om nytt lån. Det fleste banker krever at du har en god kreditt score og er betalingsdyktig.

Vi hjelper deg med å fjerne betalingsanmerkning ved å refinansiere flere lån til ett. Søk lån med betalingsanmerkning hos oss i dag og vi hjelper deg å innhente det beste lånetilbudet.

Hva er betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er registrering hos kreditbyrå som viser at du har skyldige pengekrav hos kreditorer. Dersom du har en eller flere fakturaer som ikke er betalt innen forfallsdato vil du motta en påminnelse om å betale. Hvis du ikke innfri kravet du skylder innen gitt tidsfrist vil du få et inkassovarsel. Dersom du har mottatt inkassovarsel har du 14 dager til å betale det du skylder før du får et inkassokrav.

Etter mottatt inkassokrav har du 14 nye dager på å betale pengekravet. Hvis du ikke klare å betale det du skylder til dine kreditorer vil du motta en anmerkning.

Hvordan kan du fjerne betalingsanmerkning?

Den enkleste måten å fjerne en betalingsanmerkning er ved å refinansiere med sikkerhet i bolig. Eier du bolig og har ledig sikkerhet i boligen kan du samle lånene du skylder til ett og det kan bakes inn i boliglånet. På denne måten får du fjernet betalingsanmerkningen og du får refinansiert lånet til en mye mer gunstigere rente. En annen løsning dersom du har økonomiske vanskeligheter og ikke har fast eiendom kan være å refinansiere dyr gjeld med kausjonist. Det vil si at banken tar pant i annen eiendom. Hvis du har foreldre eller nære venner som eier en bolig og ønsker å kausjonere boligen sin er dette kanskje veien for deg til å bli kvitt betalingsanmerkningen.

Les også: Å refinansiere med kausjonist

Hvilke konsekvenser har en anmerkning?

Å få en betalingsanmerkning er stor påkjenning hos de fleste da dette har en alvorlig påvirkning i det daglige livet. I Norge er bankene lovpålagt å kredittsjekke kunder som søker om lån hos dem. Med en lav kreditt score vil det påvirke mulighetene dine til å få ønsket lånetilbud og du kan motta dårlige lånebetingelse da du er ansett som høy risiko kunde. I verste fall få avslag på din lånesøknad. Her er noen eksempler som kan påvirke deg i din økonomiske hverdag: 

  • Lav kreditt score når du skal søke om lån
  • Ikke kredittverdig
  • Du kan ikke ta opp lån hos vanlig bank
  • Leie leilighet
  • Tegne forsikring

Les mer om betalingsanmerkning her.

Send oss en uforpliktende søknad idag så hjelper vi deg.

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!