Har du fått begjæring om tvangssalg av boligen din?

stopp tvangssalg av bolig.

Vi kan hjelpe deg som har fått begjæring om tvangssalg av bolig. Med riktig hjelp kan det stoppes før det er for sent. Vi har hjulpet mange med å stoppe tvangssalg av bolig, så ikke mist håpet, sammen kan vi finne en løsning for deg helt kostnadsfritt.

Hva er tvangssalg av fast eiendom? 

Et tvangssalg av eiendom er et salg hvor tingretten står for salget med hjelp av advokat eller en eiendomsmegler. Dette kan oppstå dersom det er manglende betaling av gjeld, felleskostnader eller kreditorer har tatt pant i eiendommen.

Vanligvis oppstår dette når du har tatt på deg mye gjeld som forbrukslån eller bruk av kreditt kort og ikke klarer å betale tilbake det du skylder. Dersom du ikke klarer å dekke beløpet du skylder kan kreditorer som har tatt utlegg i din bolig kreve at boligen blir solgt for å dekke kravene. Prosessen er slik at begjæring om tvangssalg skjer først etter at saken er sent til inkassokrav. Det er selvsagt en lang prosess, men hvis partene ikke kommer til enighet og du ikke klarer å dekke dine krav kan boligen din selges uten ditt samtykke. Normalt vil kreditor sende en begjæring til namsmannen og kreve at eiendelene blir solgt, og dersom det foreligger et tvangsgrunnlag, kan tingretten selge boligen din.

Les mer om dette her.

Hvordan stoppe tvangssalg av bolig? 

Tvangssalg av din bolig kan stoppes og den beste løsningen for å kunne gjøre det er ved å refinansiere din gjeld inn i et nytt ferskt lån. Dette gjør man for at kreditorene som har begjært tvangssalg bolig skal få dekket inn sine krav. Du kan helt frem til et bud er stadfestet, stoppe tvangssalg av bolig ved å innfri kravene du skylder kreditorene inkludert påløpte omkostninger. Det er best å søke hjelp tidlig da det kan ramme familie og de rundt deg.

Se også:

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!