Refinansiering uten sikkerhet

Lendl Finans kan hjelpe deg å refinansiere dyr gjeld uten sikkerhet i bolig.

Refinansiering er et begrep som brukes når all gjeld blir samlet til et lån og en faktura. Det lønner seg ofte å samle gjeld da det er færre gebyr og avdrag, samt kan du få samlet lånet til en bedre rente. Et refinansierings lån gjør at du kun forholder deg til en kreditor som bidrar til at du har bedre kontroll over din økonomi. Ved bedre økonomisk oversikt slipper du å tenke på at det er flere fakturaer på ulike tidspunkter.

 

Hva er refinansiering uten sikkerhet og hva betyr det for deg?

Refinansiering uten sikkerhet vil si at banken ikke har noe sikkerhet i lånet de låner ut til sine kunder. Dermed kan du refinansiere gjeld uten å stille egen bolig, fritidsbolig eller annen fast eiendom som sikkerhet dersom lånet er misligholdt. Da bankene ikke kan ta pant i bolig er det vanligvis høyere rente på lån uten sikkerhet enn sammenlignet med boliglån. Hvis du tenker å refinansiere uten sikkerhet er det befriende å vite at din bolig ikke er pantsatt av banken.

 

Fordeler med å refinansiere?

Det er mange fordeler med å refinansiere dyr gjeld. Å refinansiere gjelden din vil gi deg mulighet til å gjenvinne kontroll på din økonomi samt spare en del i rentekostnader.

  • Bedre oversikt og ryddig økonomi
  • Kun en långiver og en faktura og forholde seg til
  • Rentebesparelse og reduserte månedsutgifter
  • Raskere kvitt dyr gjeld

 

Kan jeg søke om refinansiering uten sikkerhet?

Så lenge du oppfyller kravene så kan hvem som helst søke om refinansiering av gjeld uten sikkerhet. Før du får innvilget søknad om refinansiering uten sikkerhet må banken foreta en kredittvurdering av deg for å kunne vurdere om du har en sunn økonomi. Har du en lav kreditt score vil det påvirke hvor høy rente du får på lånet og hvor mye du kan få i lån. Hvis du har betalingsanmerkning eller pågående inkassosaker kan det ha en betydning om du får innvilget et lån eller ikke. Vanligvis krever bankene at du stiller egen bolig som sikkerhet dersom du har betalingsanmerkning.

Lån med betalingsanmerkning

Du kan søke om refinansiering uten sikkerhet hos de fleste kredittbankene i Norge. Finansportalen er en tjeneste fra forbrukerrådet hvor du kan få informasjon om alle landets tilbud og finne billigste og beste lån, kredittkort, forsikring og pengeplassering.

 

Slik kan du refinansier uten sikkerhet

 

Først skaff deg oversikt. Har du mistet kontroll på alt kredittkort og gjeld du har så kan du laste ned gjeldsoversikt hos gjeldsregisteret.no hvor du får innsyn til all usikret gjeld registrert på deg.

Søk om refinansiering. Send oss en uforpliktende søknad om refinansiering uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og med å innhente det beste lånetilbudet.

Dersom du får innvilget søknad om refinansiering uten sikkerhet må du betale etableringsgebyr og termingebyr. Det er viktig å vite at etableringsgebyrer du betaler til banken er fradragsberettiget så husk å registrer det på neste skatteoppgjør.

Les også: Hva er skattemelding og dine fradragsrettigheter?

 

 

 

 

 

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!