Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få lån med inkasso eller betalingsanmerkning?

Hos bankene vi samarbeider kan du få lån med inkasso eller betalingsanmerkning dersom du kan stille med sikkerhet i bolig. Ved å ta pant i egen bolig eller med kausjonist kan du rydde opp i dyr gjeld og slette betalingsanmerkning. Les mer.

Kan jeg få boliglån uten fast jobb eller varierende inntekt?

Hos oss er ikke varierende inntekt eller det å ikke ha fast jobb et avslagsgrunnlag i seg selv. Vi tar individuell vurdering av alle søknader og vi ser på helhets bilde av din økonomi. Vi har dyktige kunderådgivere som vil hjelpe deg å sette opp saken din og ta hånd om dialogen med bankene. Les mer.

Kan jeg få boliglån uten egenkapital?

Ja, har du ikke nok oppspart egenkapital kan du få boliglån med kausjonist. Boliglån med kausjonist vil si at egenkapitalkravet på 15 prosent blir dekket ved å ta pant annen eiendom.

Hva er realkausjonist?

Det finnes flere typer kausjonister. Den vanligste formen for kausjonist er realkausjonist som vil si at banken tar pant i fast eiendom som ikke tilhører kunden. En realkausjonist er noen som stiller boligen sin som garanti for lånet ditt. Les mer 

Har du fått brev fra namsmannen? Hva bør jeg gjøre?

Har du inkassosaker, betalingsanmerkning eller utleggsforretninger så kan det være mulig å stoppe tvangsinndriving eller tvangssalg av bolig ved å samle gjeld med sikkerhet i eiendom. Hvis du har ledig sikkerhet i egen bolig eller har kausjonist kan du stoppe tvangsinndriving prosessen fra namsmannen. Les mer

Kan jeg refinansiere gjeld hvis jeg har inkasso eller betalingsanmerkning?

Vi kan hjelpe deg å refinansiere dyr gjeld. Du kan samle gjeld selv om du har inkasso eller betalingsanmerkning dersom du kan stille med sikkerhet i bolig. Du kan låne opp til 85 prosent av boligens markedsverdi.

Har du fått utleggstrekk?  

Varsel om utleggsforretning betyr at kreditor krever at du betaler kravet du skylder. Dersom en utleggsforretning avgjøres kan det du skylder kreves inn ved utleggstrekk eller utleggspant, eller begge deler. Du kan stoppe utleggstrekk hvis du kan stille med sikkerhet i bolig. Les mer.

Kan jeg stoppe tvangssalg av bolig?

Den raskeste måten å stoppe tvangssalg av bolig på er ved å betale tilbake kravet du skylder. Den vanligste formen for å stoppe tvangssalg dersom du ikke har midlene til å betale er å refinansiere gjeld med sikkerhet i bolig. Hos oss kan vi hjelpe deg med å stoppe tvangssalg av boligen din. Les mer.

Har du fått avslag på boliglån?

Hvis du av ulike grunner har fått avslag på din lånesøknad hos din ordinære bank kan vi hjelpe deg med å innhente lånetilbud fra flere banker. Våre samarbeidspartnere har større fleksibilitet enn tradisjonelle banker og krever ikke fast ansettelse for å få boliglån. Les mer.

Skroll til toppen

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Fyll inn info nedenfor

Du er snart i mål!

Trenger du hjelp?
Ring oss på 406 25 555!

Du hører fra oss snart.
Ha en fin dag så lenge!